Wie zijn wij

Fred Rijkers: Net als de bodhrán hoort een trekharmonica bij Ierse muziek. Deskundig speelt Fred op deze instrumenten in de stemmingen CF en AD. Met veel plezier neemt hij ook regelmatig een zangpartij op zich.
Koos de Bruijne: Zijn passie voor het Ierse en Schotse lied kan hij goed bij The Ol'Foxes kwijt en zingt vaak een solopartij. Ook hij is een fervent bodhrán-speler.
Wim de Vos: Als zanger en verteller komen zijn liefde voor Ierse muziek en interesse in de Ierse geschiedenis in de band tot uitdrukking. Naast het zingen bespeelt hij de (bijna) unieke one-string bass.
Jan Zijlstra: Als één van de zangers laat hij enthousiast zijn solonummers horen bij The Ol'Foxes. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het ritme-instrument de bodhrán (uit te spreken als: bauwron).
Steven Drenth: Niet alleen is hij zanger maar met veel plezier speelt hij gitaar, banjo en, ook een typisch Iers instrument, de tin-whistle.
Peter Vorrink: Hij speelt bij de band verschillende instrumenten: gitaar, banjo, mandoline en ook de tin-whistle worden moeiteloos door hem gehanteerd. Ook hij neemt regelmatig een zangpartij voor zijn rekening.
Martin Judkins: Een Welshman in het gezelschap die al behoorlijk lang in Nederland woont. Bij The Ol' Foxes speelt hij fiddle in drie stemmingen: standaard-GDAE, Cajun-FCGD en Octaaffiddle.
Theo Lutgerink: De tomeloze energie en de niet aflatende inzet van The Ol'Foxes verdienen de best mogelijke geluidsweergave als het op versterkt spelen aankomt, vindt Theo, geluidstechnicus van de band. Hij went diezelfde inzet aan om dit te realiseren.