Wie zijn wij

Fred Rijkers: Zingen en trekharmonica spelen blijft afzonderlijk en in combinatie een ongelooflijke uitdaging die hij met veel plezier aan gaat. Elke keer weer.
Koos de Bruijne: Ruime ervaring met zingen in verschillende Shantykoren. Zit vol energie en passie voor het Ierse en Schotse lied. Zingt enkele solo nummers en bespeelt de bodhran.
Wim de Vos: Heeft 25 jaar zangervaring opgedaan bij het Amersfoorts Mannenkoor en Shantykoor Westenwind uit Amersfoort. Behalve zingen speelt hij de bas en de spoons. Tevens de pr-man van de band.
Jan Zijlstra: Na 14 jaar Amersfoorts Mannenkoor en 6 jaar Shantykoor Westenwind uit Amersfoort voelt Jan zich helemaal thuis bij "The Ol' Foxes". Hij zingt en speelt bodhran.
Steven Drenth: De muzikale leider van de band die steeds de lat weer een beetje hoger legt. Maar... plezier staat voorop. Zingt en speelt gitaar, banjo en tin-whistle.
Peter Vorrink: Komt uit een muzikale familie en vindt het leuk om verschillende instrumenten te bespelen. Bij The Ol' Foxes zingt hij en bespeelt ook de banjo, de gitaar, de mandoline en de tin-whistle.
Theo Lutgerink: De enorme inzet van de gespecialiseerde musici verdient het tot z'n recht komen van hun muzikale inspanningen. Zeker bij grote optredens met geluidsversterking. Graag zet ik me als technicus met bijzondere aandacht daarvoor in.
Martin Judkins: Rev. Martin Judkins is afkomstig uit Wales, woont ondertussen al langer dan hij wil toegeven in Nederland. Speelt bij verschillende bands, waarbij hij zowel instrumentaal als vocaal van zich laat horen. Bij The Ol' Foxes speelt hij fiddle in drie stemmingen: standaard-GDAE, Cajun-FCGD en Octaaffiddle.